Landschappen

Buiten de reguliere fotografie bij TO STYLE, zoals bijvoorbeeld de portretten voor de portretfotografie, de newbornfotografie waarin ik de pasgeboren baby’s vastleg en de bruidsfotografie is landschapsfotografie al lange tijd één van mijn meest favoriete aspecten van mijn beroep als fotograaf in Halsteren.

Wanneer ik mij door de verschillende landschappen in binnen- en buitenland verplaats, heb ik veel aandacht voor de bijzondere composities die mij op deze plekken worden geboden.

landschap_beekbergen_2

Het is een grote uitdaging dit op de juiste manier vast te leggen en op een later tijdstip het beeld zo te bewerken, dat het landschap zich op zijn mooist aan de buitenwereld toont. Dit creatieve proces speelt zich voornamelijk in mijn hoofd af en het is mooi om te zien waar zo’n proces uiteindelijk toe leidt. Nog mooier is het wanneer er vanuit de buitenwereld op de beelden wordt gereageerd: dit is altijd een stimulans om door te blijven gaan en de bijzondere plekken uit de natuur met iedereen te blijven delen.

landschap_beekbergen_1

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .