Timmerhuusken old meets new

 

 

 

 

 

Vandaag is de vernieuwde website van Timmerhuusken gelanceerd! Timmerhuusken is de eerste klant geweest die van de website ontwerpdiensten van TO STYLE gebruik maakte. Inmiddels zijn we ongeveer vijf jaar verder en is Timmerhuusken uitgegroeid tot een grote speler op de Europese markt als het gaat om speciaalmeubelen en interieurbouw.

Timmerhuusken werkt continue aan verbetering.
Voor zowel de klanten als de eigen bedrijfsprocessen is Timmerhuusken altijd op zoek naar innovatie en verbetering. Vandaar dat de website is aangepast aan de nieuwe wensen.

Wij zijn daarom erg blij dat wij deze nu aan de buitenwereld kunnen tonen!

Timmerhuusken heeft de beschikking over een hypermodern machinepark met de meest geavanceerde en computergestuurde machines, waaronder een 5-assige cnc freesmachine. Zij maken complete winkel- en kantoorinterieurs uit elk gewenst materiaal. Particulieren met een specifieke woonwens komen bij Timmerhuusken voor hun meubels op maat: een kastenwand, eetkamertafel, walk-in-closet, keuken, alles kan bij Timmerhuusken gerealiseerd worden.

Zowel de projecten als de klanten zijn zeer divers: particulieren, architecten, winkelketens en kantoren vinden allemaal hun weg naar Silvolde. Voor iedereen vindt Timmerhuusken de juiste oplossing op interieurgebied!

Ik wil Alfred en Sabine Grootherder bedanken voor de prettige samenwerking!

 

Theo Visscher

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .