Website Conscia.nl online

conscia_dot_600.pngf1.jpgj1.jpgn1.jpgk1.jpgl1.jpgm2.jpgo2.jpgp2.jpgq2.jpgr2.jpg

Vanaf vandaag staat de website van Conscia online, www.conscia.nl.

Ieder mens wil graag gelukkig zijn. Maar wat is geluk? Iedereen heeft hierbij een ander beeld.

Conscia biedt je een persoonlijke coach om je doelen te realiseren. Op de manier die jij wilt: samen met anderen of individueel, wandelend buiten of in alle rust binnen.

Conscia wil mensen helpen die problemen ervaren in hun leven, maar is er zeker ook voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen of zich persoonlijk verder willen ontwikkelen.

Conscia helpt je om een goed gevoel te hebben en te houden. Nu en later. Op de manier die bij jou past.

Bij de ontwikkeling van deze website heb ik rekening gehouden met de wensen van Miranda Siebel van Conscia. De website dient een professioneel karakter te hebben, waarbij er aandacht is voor persoonlijkheid en vertrouwen. Dit wordt ondersteund door een overzichtelijke menustructuur, duidelijke teksten en beeldmateriaal dat speciaal voor deze website is ontwikkeld.

Omdat Miranda Siebel van Conscia met mensen werkt, hen coacht en ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling was het haar wens om dit via het beeldmateriaal te ondersteunen. Door hier geen beelden van echte mensen te kiezen, maar op zoek te gaan naar andere manieren om dit uit te kunnen beelden, kwamen wij in park Middelheim in Antwerpen (België) terecht. Daar vonden wij de personen die ik graag wilde vastleggen. Deze personen hebben hun eigen mimiek, houding en uitstraling. Ze zijn echter anoniem en blijven dat ook.

Ik wens Miranda Siebel heel veel succes met de start van het bedrijf en bedank haar voor de gezellige en fijne samenwerking bij de totstandkoming van deze website!

 

Theo Visscher

 

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .